Ayın Favorisi

Cildinizi Pürüzsüz Yapan Maya Maskesi

Ankara'daki En İyi Nargile Mekanları


Merhaba,
Bugün size Ankara’daki en keyif aldığım nargile mekanlarını sıralayacağım.
Nargile içme tutkum son yıllarda arttı. Bu nedenle de, iyi nargile ve kötü nargile arasındaki farkı anlayabilecek kadar gurmeleştiğimi düşünüyorum. Sizinle de, deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Nargile, uygun fiyatlı bir tütün gurubu değil. Bu sebeple, ucuzdan pahalıya doğru, Ankara’daki en iyi nargile mekanları olduğunu düşündüğüm
beş nargile mekanını yazacağım. Mekanlara geçmeden önce şunları belirtmek istiyorum:
  • Yazı asla özendirmek amacıyla yazılmamıştır. Tütün ürünlerinin hepsi sağlığa zararlıdır. Nargile içmek, kişinin kendi özgür iradesine bağlı olarak edindiği bir alışkanlıktır.
  • Yazıda belirtilen fiyatlar ortalama olarak verilmiş olup, değişiklik gösterebilir.

Ankara’da En İyi Nargile İçilebilecek Mekanlar

Ehlikeyf Nargile Cafe

Ehlikeyf’in Park Caddesi ve Çukurambar olmak üzere şimdilik Ankara’da iki şubesi bulunuyor. Park Caddesi’ndeki Ehlikeyf, genel olarak, Ümitköy/Çayyolu’ndaki en eski ve Ankara’daki fiyatları en uygun nargile kafelerden biri.
Nargilede kullanılan tütün kaliteli ve uzun süreli bir içim imkanı sağlıyor. Ehlikeyf’in tek dezavantajı köz değişiminin, mekan çok kalabalık olduğunda biraz zaman alıyor olması.
Nargileleri dışında menüde yer alan yemeklerin lezzeti orta seviyelerde. Alkollü bir mekan ve mekana arkadaşlarınızla giderseniz kağıt, tavla, okey gibi pek çok oyunu oynayabileceğiniz bir alan da bulunuyor.
Ankara’da bir nargile severseniz Ehlikeyf’i denemenizi tavsiye ederim.
Çayyolu Adres: https://goo.gl/maps/wKBJGnFsGUL2
Çukurambar Adres: https://goo.gl/maps/uWoovnAcQZD2
Detaylı Bilgi: https://www.ehlikeyfnargilecafe.com/

Saman Nargile Logune Cafe

Saman Nargile Longune Kafe, Ankara Çayyolu’nda bulunuyor ve diğerlerine göre yeni sayılabilecek bir mekan. Aslında bir Ege Bölgesi markası olan Saman’ın tütün seçimi, mekan tasarımı ve özellikle yaz günlerinde kullanılabilen geniş bahçesi markayı Ankara’da öne çıkaran noktalardan.
Kaliteli tütün seçiminin yanında, özel karışımları, hızlı köz yenilemeleri ile mekanda kesintisiz bir keyif yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınızla güzel vakitler geçirebileceğiniz oyun masaları da bulunmakta. Aynı zamanda, Ankara’da böyle mekanlarda pek rastlanmayan keyifli ve geniş bahçesiyle de, yazın bahçede nargile keyfini doyasıya çıkarıyorsunuz.
Nargile fiyatı, karışımlara göre değişmekte olup, genellikle 35 TL ve üzeri.
Adres: https://goo.gl/maps/9q58T56eHQ82
Detaylı Bilgi: http://www.saman.com.tr/

 

Ottoman Nargile Atölyesi

Ottoman Nargile Atölyesi Ankara Park Caddesi’ndeki yeni mekanlardan biri. Saman gibi, bir Ege bölgesi mekanı.
Mekan tasarımı mekanı biraz kalabalık gösteriyor. Yakın masalar ile konumlandırılmış bir tasarım var ancak mekan tıka basa dolu olmadığı sürece bu sizi rahatsız etmiyor. Mekanda LCD ekran televizyonlar sık kullanılmış ve bu durum, özellikle maç günleri futbol severleri memnun ediyor.
Nargile takımları yeni ve kaliteli.
Tütün performansını çok başarılı bulmasam da sıkıntı olduğunu söylediğiniz an ikiletmeden yeni bir kafa yapılıyor. Dolayısıyla, müşteri memnuniyeti yüksek bir mekan.
Ottoman’ın da nargile fiyatı, karışımlara göre değişmekte olup, genellikle 35 TL ve üzeri.
Adres: https://goo.gl/maps/fFnmxT916YH2
Detaylı Bilgi: http://www.ottomannargileatolyesi.com/

Balkon Cafe & Restaurant Ankara

Balkon Cafe & Restaurant, Ankara Çukurambar’da nargile severlere lüks ortamıyla keyif sunan ve iyi nargile yapan bir mekan.
Tütün kalitesi oldukça başarılı. Sizi yormadan uzun bir içim imkanı sağlıyor. Nargile takımları da içim keyfinizi en üst seviyelerde tutmaya yetecek güzellikte.
Köz yenileme konusunda, bazen eksik kalsalar da, yoğunluk azaldıktan sonra içeride köz dağıtan görevli arkadaşlar  sürekli dolaşıyor. (Fakat yazmadan geçmek istemiyorum: Mekanda arkalarda oturduğumuz bir gün beş kere köz istememize rağmen gelmemişti. Bu durumu umarım başka kimse yaşamamıştır. Çünkü mekanın kalitesine uymayan bir davranış.)
Mekanın kalitesi ile nargile fiyatı doğru orantılı olarak yükseliyor.
Nargile fiyatları karışımlara göre değişmekte olup, 59 TL ve üzeri.

Adres: https://goo.gl/maps/PCMjcQUKu472

Nuqta Lounge Ankara

Kentpark AVM içinde yer alan, farklı bir konsept anlayışına sahip Nuqta Lounge Ankara,  AVM içerisindeki konforlu mekanı ve meyve lülesinden oluşun nargileleri ile oldukça haz veriyor.
Misafirlerinize farklı bir yer tanıtmak isterseniz burası tam sizlik.
Nargileler sadece meyve lülesi olduğu için yanma süresi uzuyor. (Biz henüz orada nargileyi yakamadık.)
Nargilenizle ilgilenen, siz çağırmadan gelerek bir sorun olup olmadığını soran görevli arkadaşlar sizi özel hissettiriyor.
Tabi her şey bu kadar özel olunca, nargile fiyatı da yükseliyor.
Fiyatlar karışımlara göre değişmekte olup, 69 TL ve üzeri.
Detaylı Bilgi: http://www.nuqtalounge.com/
Adres: https://goo.gl/maps/1tcADiYKzUE2

Umarım bu yazı nargile severlere yardımcı olmuştur. Sizler de deneyimlerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz.

Sevgiler, Susen Didem

Sosyal Medyada Biz
Instagram: modagak modasusen
Twitter: modagak
Pinterest: modagak

Yorumlar